Buntfires

Maakt houtgestookte inzethaarden volgens standaard assortiment maar ook op maat. Ideaal voor te renoveren of te moderniseren haardpartijen.

Na vele jaren actief te zijn geweest binnen de haardenbranche in productie en montage startte Kees van de Bunt in 2008 met de productie van maatwerkhaarden. In eerste instantie werden er uitsluitend klantspecifieke haarden gebouwd. De haardenspecialist uit het midden van het land staat niet stil. Begin 2014 introduceert Buntfires ‘Flores’, een lijn van vrijstaande uitvoeringen als reactie op de groeiende vraag vanuit de klant. Flores is een no-nonsense haard robuust én afgewerkt met details. Met een mooie laslijn en handgrepen als uiting van pure ambacht.

Voor liefhebbers, die graag hout stoken maar tegelijkertijd een product willen dat vakmanschap uitademt. Waar passie in het product wordt gelegd. Een verwarmer, die synoniem staat aan sfeer en beleving. Dat is Flores! In de jaren die volgen blijft het niet bij de Flores lijn, het broertje Julius wordt in 2015 toegevoegd aan het programma daarnaast wordt de Flores gas gepresenteerd.
In 2019 worden de eerste Eco hout toestellen gepresenteerd ook brengt Buntfires de Flores elektrisch.

 

Bezoek hier de website van Buntfires.

 

Buntfires van Appelman Haarden Architectuur